Club Globe

Máte skúsenosti? Viete ako to tam chodí? Aké sú ceny a služby?

Club Globe

Poslaťod gabika93 » Pon 12. Júl 2010 14:04:35

Ahojte vsetky baby...Pracovala som v najlepsom klube vo Švajciarsku...Bola tam vela razy velka sranda :D Je to sauna,kde si urcuje baba svoj pracovny cas....Plati sa denny vstup 90 Fr. a pol hodina s hostom stoji 140 Fa,co je momentalne okolo 110 Eur....Po odratani vstupu pre babu je cely zvysok len pre nu,a teda zalezi uz len od baby samej,kolko chce v tu noc zarobit.Niektore baby zvladnu niekedy aj 15 hosti,zalezi samozrejme od toho,aka je aktivna,znalosti jazyku atd.Je to sauna,kde sa stale nieco deje :D Cez vikendy je to tam riadne divoke,deju sa tam riadne orgie :lol: Baby tancuju,hostia si robia party,atmosfera neskutocna.Na parkete sa robia lesboshows,niekedy sa pridaju aj hostia :lol: Personal velmi starostlivy.Robila som tam dva roky ;) Vynikajuco som si tam zarobila a definitivne uz aj skoncila s pracou.Boly to super casy :D Denny zarobok sa vysplhal niekedy na 1000 Eur,co uz je ale skutocne dobry den.Priemerny zarobok vychadza na cca.700 eur denne.Dakujem tomuto klubu,ze mi poskytol moznost a dokazala som sa zabezpecit do buducnosti ;)
http://www.club-globe.ch/
gabika93

Späť na Erotické kluby v Zahraničí

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

TOPlist